2014 őszétől a Tool Jó Kft. látja el a Kapro termékek Magyarországi képviseletét. Az innovatív, minőségi és professzionális termékei miatt a Kapro világszerte piacvezető szerepet tölt be. A megbízható és időtálló szerszámokról ismert cég biztosítja a tökéletes munkavégzés nélkülözhetetlen kellékeit már több, mint 30 éve.

Termékeink "Örök életű libella" garanciásak, amely azt jelenti, hogy tartósak, strapabíróak, így garantált, hogy jó hosszú ideig hibátlan "munkatársnak" fognak bizonyulni, valamint a német VPA (Versuchs- und Prüfanstalt Remscheid) laboratórium minősítésével rendelkeznek. A független tesztelő laboratórium által kiállított minősítő jelölés azt jelenti, hogy a legmagasabb német követelményeknek megfelelnek a termékek és így, egy nemzetközi szinten is elfogadott magas szintű igazolással rendelkeznek szerszámaink.

Professzionális és házi munkák elengedhetetlen kellékei, melyek kül- és beltéri feladatok elvégzésére is tökéletesen megfelelnek, emellett garantálják a pontos, precíz és hibátlan végeredményt. Vízmértékek, lézerek, mérőeszközök széles választéka megtalálható a webáruházban. Ezek mindegyike kifogástalan és kitűnő segítséget jelentenek a kisebb-nagyobb munkák elvégzése során.

Vissza az eseményekhez