Díjnyertes KAPRO 946M Smarty mágneses öntöttvas vízmérték

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. évi Pro Tool Innovation Award versenyen az általunk Magyarországon képviselt Kapro cég termékeit nemcsak a lézerek között választották első helyezettnek, de a vízmértékek között is elnyerte a fődíjat. Az összehasonlításban a világ legjobbjai vettek részt.
Tovább

Díjnyertes 873G PROLASER GREENVECTOR

Őszinte büszkeséggel tölt el minket, hogy a 2018. évi Pro Tool Innovation Award innovációs nagydíját a VONAL LÉZEREK KATEGÓRIÁBAN, a cégünk által képviselt KAPRO cég 873G PROLASER VECTOR 3 vonalas zöld lézere nyerte.
Tovább

Hubitex 2018

Idén ötödik alkalommal került megrendezésre a közkedvelt 3 napos építóipari kiállítás és vásár, a HUBITEX. A kiállításon résztvevők interaktív módon ismerhették meg a legújabb Kapro újdonságokat.
Tovább

Országos Építőipari Szakember Találkozó 2017

A Tool Jó Kft. ismételten részt vett a fő kiállítók között az Országos Építőipari Szakember Találkozón.
Tovább

Hubitex 2017

Múlt héten sikeresen megrendeztük a szokásos HUBITEX kiállításunkat és vásárunkat.
Külön köszönjük azoknak a közreműködést, akik személyesen is megtiszteltek bennünket jelenlétükkel.
Fogadják szeretettel rövid összefoglaló kisfilmünket a három nap gazdag eseményeiről.

Tovább

Új Tool Jó katalógus!

Megérkezett a Kapro termékek forgalmazójának új katalógusa! A katalógus megtekinthető lapozható formátumban is, és letölthető pdf-ként is.
Tovább

Főkiállítóként az Első Országos Építőipari Szakember Találkozón

Az idén megrendezésre került Első Országos Szakember Találkozón a Tooljó Kft. főkiállítóként vett részt.
Tovább

Mivel készülünk az Országos Építőipari Szakember Találkozóra?

A Tool Jó Kft kiemelt kiállítóként vesz részt az idén előszőr megrendezésre kerülő Országos Építőipari Szakember Találkozón. A kiállításon bemutatjuk a Kapro professzionális szerszámkínálatát, melyet kiegészítettünk a legújabb innovatív mérő, jelölő és burkoló szerszámokkal.
Tovább

ÚJDONSÁG!

Megérkeztek a Kapro gipszkartonozó szerszámok, melyek lényegesen megkönnyítik és lerövidítik a munkafolyamatokat.
Tovább

Kapro termékek ajándékba!

Ha április 15. és június 15. között, az akcióban résztvevő Mapei termékek közül vásárol, akkor egyszerre két Kapro termékkel ajándékozzuk meg. Ehhez nem kell mást tennie, mint a megadott áron vásárolni az akcióban résztvevő termékekből és máris öné lehet az ajándék.
Tovább

Kapro termékek Magyaroszágon

2014 őszétől a Tool Jó Kft. látja el a Kapro termékek Magyarországi képviseletét. Az innovatív, minőségi és professzionális termékei miatt a Kapro világszerte piacvezető szerepet tölt be. A megbízható és időtálló szerszámokról ismert cég biztosítja a tökéletes munkavégzés nélkülözhetetlen kellékeit már több, mint 30 éve.
Tovább